Kerstmaakmodus

Wij zijn hier thuis in de kerst-zelfmaak-modus…

Ieder zijn/haar eigen kwaliteiten dus ben ik (samen met Merlijne) bezig met het maken van kerstboomhangers van vilt.

(kwestie van tekenen, dubbel uitknippen en festoneren)

En onze houtman maakt houten hangers.

Straks, met nog allemaal gekleurde linten eraan, hebben wij een DIY kerstboom!

Jarenlang hadden wij een kunstkerstboom maar bij onze verhuizing kwam ik erachter dat het gevaarte niet op zolder achter de opbergschotten past. Ik heb hem, na jarenlange trouwe dienst, naar de kringloop gebracht. Nu verheug ik me erg op een échte kerstboom in huis. De geur, de sfeer….ik hou ervan!
EVEN ging ik twijfelen toen mijn Lief-de-hout-man met het volgende idee kwam…

Geen naalden in je huis. Geen gedoe met-of-zonder-kluit. Ik moet zeggen; het is wel een erg aanlokkelijk idee. De geur van hout staat me ook wel aan. Met een schroefboormasjien haal je ‘m zó weer uitelkaar en je kan ‘m het jaar erop weer eenvoudig in elkaar zetten. Het past wel bij ons…

Maarrrr ik ga toch voor een echte dit jaar. Misschien durf ik het volgend jaar wel aan!

Wanneer komt bij jullie de kerstboom in huis?
Een echte, een kunst of totaal iets anders?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *