Home sweet home

Met alle Sinterklaas feestelijkheden zouden we bijna vergeten dat mijn Lief op 3 December jarig is.
Dus de sinterklaasvlaggetjes werden even verruild voor deze….

Sinterklaas en verjaardagen hebben natuurlijk weinig te maken met Home sweet home…
maar WEL als ik dan eindelijk weer eens mijn retro-jaren-60 gebaksbordjes tevoorschijn haal.
De bordjes horen bij een groot servies dat mijn ouders kochten toen ze voor het eerst gingen samenwonen; eind jaren 60. Helaas is al het servies verloren gegaan; op deze stapel bordjes na. Ik kon een aantal jaren geleden nog maar NET voorkomen dat mijn moeder ze weggooide!

En bij deze gebaksbordjes in mierzoete kleurtjes horen uiteráárd mierzoete Tompoucen!
Wil je ook meedoen? Laat dan een berichtje achter en dan zet ik je erbij in de sitebar hier op mijn blog.
HIER  kan je lezen over het ontstaan van Home sweet home

19 gedachten over “Home sweet home

 1. Rinet

  Gefeliciteerd met de verjaardag van je man! Fijn feest gehad?? Móét haast wel met lekkere tompouchen en die hele fijne mooie bordjes!!! Wat een geluk dat je net op tijd was! Hoe kon ze bedenken om ze weg te gooien!!!

  Reageren
 2. PippiPander

  Gefeliciteerd! En de bordjes zijn super! Ik vind zulke feestjes ook wel home sweet home hoor! Maar jij hebt het natuurlijk bedacht dus zal er verder niet tegenin gaan:P

  Reageren
 3. Nana

  Proficiat aan de jarige!! Keileuke bordjes! Met een beetje geluk kom je hier of daar nog wel wat tegen van dat servies. Zo heb ik een heel klein deel van een bestek (van eind jaren 60) kunnen redden dat mijn moeder wilde weggooien. Zou het graag weer compleet maken. Eén keer al had ik geluk en vond ergens 2 vorken, een mes en een lepel.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *