Onderweg

Onderweg kom je de mooiste dingen tegen.
Met het risico voor gek versleten te worden haal ik dan mijn cameraatje uit mijn jaszak en maak een foto van iets waarvan voorbijgangers waarschijnlijk denken: “Waarom maakt dat mens DÁÁR  nou foto’s van??”
Gewoon…omdat ik dat leuk vind en een blogje heb.. “Een wat?” ….een blogje!
Een blogje is een soort dagboek en daar plaats ik dingen op    “En de hele wereld ziet dat?”…..Uuuuh ja misschien wel maar ik vind dat leuk en mijn bloglezers en volgers snappen dat.. “Volgers?”  …Ja volgers; mensen die mijn blog lezen. “Oh en die interesseren zich voor wat jij allemaal uitspookt?”  Uuuh ja ik denk het wel….weetje, LAAT MAAR!
😉

Onderweg is een idee van Mireille

28 gedachten over “Onderweg

  1. meta

    hihihi herkenbaar, jammer dat ze dat soms niet willen snappen…. ach dan ben ik maar een rare snuiter 😀 whatever, gelukkig zijn er genoeg leuke medebloggers!

  2. Pingback: Secret menu

  3. Pingback: Cocktail Bar in London

  4. Pingback: Hairdressing Website

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.