Home sweet home

Een dag verlaat….mijn Home sweet home bijdrage.
Gisteren was een hectische dag. Ik rende van hot naar her en vond geen ik-tijd om foto’s te maken…laat stáán een blogje te maken. Ken je die dagen ook? 6 uur op, kind 1 richting bus en school pedagoochelen, hond uitlaten, kind nr 2 aan de beurt: eten, aankleden, schooltas vullen, kind naar oma brengen, óp naar een cursus van mijn werk, daarna dóór naar de binnenstad van Utrecht om mijn auto in een parkeergarage te zetten en Hoog Catharijnen door om bij het station te komen. Niet om met de trein te gaan hoor…Nee ik moest de OV-chipkaart van dochter activeren en dat moest ik 25 km van huis doen! Belachelijk! Oke, terug naar mijn auto, naar huis sjeesen om op tijd op het schoolplein te staan om kind2 weer te halen, naar huis, stofzuigen, opruimen, kind2 naar pianoles, daarna kind2 bij speelafspraak brengen, dóór naar de supermarkt voor de weekboodschappen, boodschappen opruimen, eten koken, eten, opruimen, kind2 weer halen (mocht daar eten) en samen naar de bibliotheek, thuisgekomen huiswerk kind1 overhoren, even beneden bij Lief op de bank wat drinken met z’n vieren……om om kwart voor 9 samen met kind1 in bed te duiken voor een logeerpartijtje bij mama. En dat vond mama helemaal geen straf! 😉

Maar vandaag is alles anders! Vanmorgen weer eens de stoute hardloopschoenen aangetrokken en bij elkaar 4 km gelopen. Niet slecht voor een a-sportief typje als ikke 😉
Vandaag geen geren maar lekker genieten van het mooie weer en THUIS….

Net als de hond!

Wil je ook meedoen? Laat dan een berichtje achter en dan zet ik je erbij in de sitebar hier op mijn blog.
HIER  kan je lezen over het ontstaan van Home sweet home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *