Home sweet home

Hij wéét wat vrouwen willen!

Mijn Lief maakt in onze slaapkamer een walkin’ closet Whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! (Heineken reklame red.)
Er wordt hier weer druk geklust momenteel.

Hij kocht materiaal; had een plan in zijn hoofd en begon te timmeren en te zagen…

…en maakte in 2 dagen deze gave muur cq kast….

…met ingebouwde vakken…én tv!

Nog flink wat schilderwerk voor de boeg…. 

….en dan hoop ik jullie aanstaande maandag het resultaat te laten zien.

Aankomende week ga ik fijn allemaal leuke spulletjes kopen voor onze nieuwe slaapkamer!

Wil je ook meedoen? Laat dan een berichtje achter en dan zet ik je erbij in de sitebar hier op mijn blog.
HIER  kan je lezen over het ontstaan van Home sweet home
Even over Home sweet Home in het algemeen:
Ik heb bovenaan mijn blog een pagina gemaakt voor Home sweet home. Als je daar op klikt krijg je een uitleg over de HSH.
Ik ben nog aan het nadenken over het toevoegen van iets dergelijks als Mr Linky om een beter overzicht te krijgen van alle deelnemers. Sommige mensen hebben zich ooit aangemeld; even meegedaan maar zijn al een tijdje niet meer actief. Het is voor mij niet te doen om bij te houden wie er allemaal (nog) meedoen. Mocht je niet meer willen meedoen, laat mij dit dan weten dan haal ik je uit de lijst.
Tot slot wil ik iedereen die wekelijks een bijdrage levert bedanken! Erg leuk om al jullie blogjes te zien en te lezen!

23 gedachten over “Home sweet home

 1. Mireille

  Oeeeeh…..
  hij kan echt alles hè die Mike va jou!
  Dit ziet er gaaf uit zeg.
  Stuur je m door hierheen als ie klaar is?
  Ben benieuwd naar het eindresultaat!

  Even over mijn HSH bijdrage,
  ik vind het wel leuk om mee te doen
  maar elke week lukt me niet echt.
  Als ik echt iets leuks te melden of te laten zien
  heb doe ik een HSH-pje.
  Je mag me best van de lijst halen hoor.

 2. becced

  Wij hebben ook zo’n walk-in-ding en iedere keer als we iemand gingen rondleiden hoorden we: whaaaaaaaaa :D. En dan vroegen ze Martijn waar de Walking Fridge was ;). Dus misschien moet hij zijn inloopkoelkast ook nog maar even regelen.

 3. Evelyn

  Wat heerlijk, zo’n Handige Harry in huis! (NIet te verwarren met Harige Harry)

  Prins is niet zo handig. Maar wel weer goed in andere dingen. Mijn kwijtgeraakte spullen terug vinden bijvoorbeeld! Ook fijn.

 4. Yvon

  Wow wat een gave inloopkast wordt dit. Ben benieuwd naar het eindresultaat. Vind het super leuk om mee te doen met Home Sweet Home. Alweer 3 weken op zoek naar leuke nieuwtjes over mijn huis. Vind het nog steeds een super leuk initiatief. Groetjes Yvon de Vaan

 5. Suus

  Dat begint er goed uit te zien! Benieuwd naar je volgende HSH.
  Ik heb geen handige man, wel een handige vrouw. Laat die nu over een paar dagen óók met de slaapkamer aan de gang gaan…

 6. Liene

  Wat een superman heb je toch! Het eindresultaat is ook heel mooi geworden. Ik wil juist jou bedanken voor HSH initiatief. Ik doe nog wel mee, maar met een zeer onregelmatige frequentie… 😉

 7. Felix Meyer

  Great post! I learned something new and interesting about Website Traffic, which I also happen to cover on my blog. It would be great to get some feedback from those who share the same interest, here is my website xrank.cyou Thank you!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.