Give away!

Ik kwam deze leuke, retro boodschappen-netjes hier in Frankrijk tegen. Zijn ze niet leuk? En herinner jij je ze nog van vroeger? Superhandig voor kleine boodschapjes!
Natuurlijk heb ik ze voor mezelf gekocht maar ik heb er 4 extra meegenomen. Gewoon voor de weggeef…omdat ik ervan houd om kadootjes weg te geven.

Dus, wil je zo’n leuk gekleurd boodschappen-netje van vroegâh, laat dan hieronder een reactie achter. Uiteraard mag je ook aangeven welke kleur je graag wilt hebben.

Aankomende maandag (bij de Home sweet Home) maak ik de mazzelkontjes bekend.

32 gedachten over “Give away!

 1. Marja

  Wat geinig. Ik dacht eerst dat het luchtige zomerjurkjes waren. Maar nee, het zijn die ouderwetse netjes. Ik zou de gele kiezen. Anderen waren mij helaas al voor. Snik.
  Fijn weekend.

  Reageren
 2. merula

  oja ik vind ze ook allemaal leuk! Wel goed opletten wat je dan koopt (de tampons enzo hoeft natuurlijk niet iedereen te zien) En ook een komkommer erin zodat die uiteindes dan erdoorheen komen 😉

  Reageren
 3. sneksniltje

  Tof idee! Vroeger stak ons moeder altijd de opgeblazen strandballen en speelballen daarin, was zo gemakkelijker mee te nemen naar het strand of park zonder risico onderweg de bal op de straat te zien wegrollen omdat je hem niet goed genoeg onder je arm geklemd had.
  Ik doe graag mee, de kleur maakt me niet uit, ze zijn allevier even fel.

  Reageren
 4. MEL:

  nog net op het nippertje?
  erg leuk die netjes, vooral de gele!
  nog proficiat met jullie huwelijk trouwens. ik wens jullie heel veel geluk toe. groetjes melanie

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *