Home sweet home

Plank boven de bank in de huiskamer….

…met allemaal gezellige spulletjes

En op tafel heerlijke walnoten

Sidetable in de hal

Oja, ff onze nieuwe blanken houten trapleuningen showen…

                 Ik word vrolijk van mijn THUIS..

Wil je ook meedoen? Laat dan een berichtje achter en dan zet ik je erbij in de sitebar hier op mijn blog.
HIER  kan je lezen over het ontstaan van Home sweet home

79 gedachten over “Home sweet home

 1. helen

  hoi Barbara, ik volg je al even en vind vooral je HSH-logjes altijd erg leuk. Ik wil graag meedoen, ons huis staat al een tijdje te koop, en ik denk dat het slim is om af en toe stil te staan bij het feit dat ondanks dat we weg willen, het toch een heel fijn huis is. Vanavond een eerste poging!
  groet

 2. lenteroos

  Ik heb dat behang ‘op de rol’ gezien bij H.ornbach. Erg leuk, ben aan het twijfelen of het wat voor een kamer bij ons zou zijn. Nu ik het bij jou aan de muur zie zou het zomaar kunnen dat we het toch doen…

 3. Jools

  Mooi!! Ik lees hier al een hele tijd mee en ben net een nieuw blog begonnen. Ga echter al lange tijd mee in blogland. Echter, nu op mijn nieuwe blog ook een nieuw thema en daarom doe ik nu ook mee met Home Sweet Home, oké?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.