Nieuwe vriend

Ooooh ik ben zo blij!

Ik heb sinds kort een nieuwe vriend. Liefde op het eerste gezicht. Ik adoreer hem; hij met zijn enorme mannelijke kracht en indrukwekkende ***
Ik kan geen dag meer zonder hem. Door hem ben ik heel snel over mijn vorige vriend heen.
En misschien een pikant detail…….We doen het élke dag, in verschillende standen, en hij laat me alle hoeken van het huis zien!

Ik wil hem graag aan jullie voorstellen:

                      Mike Dyson

Is het geen schatje?

16 gedachten over “Nieuwe vriend

  1. Jools

    Ik heb hier ook al gezegd dat er nooit meer iets anders in huis komt dan een Dyson!

    Ik lees hier al lang mee en ontlurk nu omdat ik pas een nieuw blog begonnen, na jarenlang op een andere stek geblogd te hebben. Ik ben geïnspireerd door je Home Sweet Home en doe nu ook mee, oké?
    Grtz!

  2. taśma riser

    I precisely had to appreciate you all over again. I’m not certain the things I might have done in the absence of the actual hints discussed by you concerning such field. It actually was a real difficult condition for me personally, but discovering a new professional fashion you handled it forced me to jump for delight. I’m just happier for the guidance and as well , have high hopes you comprehend what a powerful job you’re carrying out instructing most people through your blog. I am sure you’ve never encountered all of us.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *