Give away!

Jaaaaaaaaa ik heb met mijn blog de 100 volgers bereikt!
Ik vind dat reden voor een feestje en bij feestjes horen kadootjes.

Voor deze gelegenheid wil ik een door-mijn-Lief zelfgemaakt houten item verloten.
En dit is ‘m……             Tadaaaaaaaaa…….

Een houten Iphone4 standaard en oplader 
 Als je mee wilt doen, laat dan hieronder een berichtje achter. Aanstaande maandag, bij de volgende Home sweet home, maak ik de winnaar bekend!
Misschien niet voor iedereen een geschikt kado maar ik beloof binnenkort weer een mooie Giveaway!
Ik wil al mijn volgers en lezers bedanken!
Met het bloggen is er een nieuwe wereld voor me open gegaan en het maakt me elke dag weer blij!

20 gedachten over “Give away!

 1. Yvonne

  Deze give away sla ik over, omdat ik ook geen iphone heb(en gun hem graag aan iemand die er wel 1 heeft), maar ik vind hem wel prachtig hoor!!! De volgende keer doe ik zeker mee 😉

  Liefs Yvonne

 2. lin klaassen zwamborn

  das nog eens een mooie give a way en laat ik nou ook nog zo’n nieuwe aanwinst hebben gekregen. Nu nog mijn oude minder missen zodat ik de nieuwe uit de nog dichte doos haal. Ik denk dat ik met zo’n mooie mike creatie mijn oude wel durf neer te leggen in mijn tlefoon museum en de nieuwe een kans geef. Maar eerst maar eens even mijn kartje voor jou opsturen want die ligt al weken klaar. Ik schaam me diep Barbara, maa rik maak het goed! kus voor jou!

 3. Debora

  Gefeliciteerd zeg, doe je goed! Geweldig, wat een mooi kunstwerk. Jammer dat we geen I-Phone hebben, ik zou er bijna één voor aanschaffen. Hopelijk komt er gauw weer een hout-gerelateerde give-away, dan doe ik mee!

 4. Evelyn

  Ik doe niet mee (ik ben net begonnen met me oriënteren op [ik ben wat traag]een Iphone 3) maar ik vind ‘um erg mooi en ik feliciteer je met je 102 volgers! Jeeh!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.