Home sweet home

Jaaaaa eindelijk kunnen we zeggen: Deze maand gaan we verhuizen !!!

Naast dozen inpakken en het huis in orde maken ben ik lekker bezig geweest met spulletjes pimpen.

Deze donkere kandelaars bijvoorbeeld:

VOOR:

NA:
En dit dienblad
VOOR
NA
Elke maandag een Home sweet home blogje.
Wil je ook meedoen? Laat dan een berichtje achter en dan zet ik je erbij in de sitebar hier op mijn blog.
HIER  kan je lezen over het ontstaan van Home sweet home

11 gedachten over “Home sweet home

 1. Evelyn

  Meimaand, verhuismaand! Veel verhuisplezier!

  En: Hoe mooi, en ook: hoe simpel. That remindes me: ik wilde schilderen deze week.. Je hebt me in ieder geval inspiratie gegeven. En nu: geen woorden maar daden!

 2. evamarie

  Hai Barbara, Ik ben spontaan de eerste maandag vergeten om iets ove rmijn huis te plaatsen. Ik heb het voor volgende week op de agenda gezet! Je hebt mijn give-away gewonnen, dus ik wilde je adres even vragen, maar heb je email niet. Dus kun je mij op mijn emailadres even je adresgegevens mailen? evamariebeij@gmail.com. groeten! Eva-Marie

 3. Anneke

  Ik kom overal in blogland de ‘Home Sweet Homes’ tegen maar was nog nooit hier in jouw virtuele thuis. Ben benieuwd naar je komende Home Sweet Home.
  Het lijkt me leuk om ook mee te doen; ben zelf nog steeds erg blij met ons ‘nieuwe’ huis (we wonen er al ruim een jaar inmiddels). Dus doe je hondje maar aan de lijn en ‘loop’ aanstaande maandag naar Verwonderland.nl!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *