Home sweet home

Toen wij ons nieuwe huis kochten leek de verhuizing nog ver ver…ver weg.
Zo zachtjes aan gaan we maar eens wat inpakken. Gisteren nam Lief een stapel verhuisdozen mee.

Maar waar begin je in vredesnaam??? Ik kan moeilijk nú al de potten en de pannen in gaan pakken! Of de kleding.
Ik ben vandaag begonnen met de spelletjes/boekenkast van de kinderen.
Tijdens het opruimen van de boeken kwam ik juweeltjes uit mijn eigen jeugd tegen. Ik kan deze (natuurlijk véél te kinderachtige boekjes voor mijn meisjes) écht niet wegdoen dus stop ik ze stiekem onder in de verhuisdoos…en kom ik ze straks bij het uitpakken weer lekker tegen! ;))
Ken jij ze nog?
Van mij dus de komende weken vooral verhuis perikelen in de Home sweet home.
Elke maandag een Home sweet home blogje.
Wil je ook meedoen? Laat dan een berichtje achter en dan zet ik je erbij in de sitebar hier op mijn blog.
HIER  kan je lezen over het ontstaan van Home sweet home

59 gedachten over “Home sweet home

 1. Ladyknit

  Het voordeel van verhuizen (zie het als een grote schoonmaak) is dat je juweeltjes tegenkomt die je uit het oog was verloren.

  Okkie Pepernoot, daar ben ik mee opgegroeid! Fantastische layout!

 2. Evelyn

  Inpakken kán een heel erg tijdrovend karweitje zijn. Tenminste: als je geen weesrstand kunt bieden aan de fotoalbums/ dagboeken/ agenda’s van de Mavo, zoals ik. Het duurde een paar dagen voor ik het dóórhad, maar tóen ik het doorhad, ben ik radicaal langs alle overige herinneringen gesjeest en heb ze met de ogen dicht in dozen gepropt. Anders waren we nu denk ik nóg niet verhuisd..!

  Dus: succes!!

 3. Anki

  Het leuke van inpakken is dat je dat soort min of meer vergeten schatten ineens weer tegenkomt. Spannend, verhuizen! Succes met de voorbereidingen.

 4. Hiskia

  niet wegdoen hoor die oude boeken! dat is en blijft leuk. echt 🙂 de zolder bij mijn ouders & vriendjes moeder zijn net schatkamers met al hun oude speelgoed, heerlijk!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *