Home sweet home

De schilderijtjes van Marius van Dokkum doen wat me mij. Ze raken me. Als ik ze zie verschijnt er een grote glimlach op mijn snuit. Bij mij in de woonkamer prijkt er een heuse MvD aan de muur. Gekregen van Lief omdat dit schilderijtje me ontroert. Ik hoop dat wij, over een jaar of 30-40, er ook nog zó bij zitten samen….

                                                        Liefde vergaat niet

Elke maandag een Home sweet home blogje.
Wil je ook meedoen? Laat dan een berichtje achter en dan zet ik je erbij in de sitebar hier op mijn blog.
HIER  kan je lezen over het ontstaan van Home sweet home
 
 
(Volgende week maandag geen Home sweet home van mij ivm met wintersportvakantie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *