Home sweet home

Deze week neem ik jullie mee naar de slaapkamer van mijn jongste dochter Merlijne. Met haar goedkeuring mocht ik een blogje daarover maken.
 
“Verboden toegang”bordje zelfgemaakt door dochterlief.
Toch welkom in Merlijne’s kamer….
Elke maandag een Home sweet home blogje.
Wil je ook meedoen? Laat dan een berichtje achter en dan zet ik je erbij in de sitebar hier op mijn blog.
HIER  kan je lezen over het ontstaan van Home sweet home

14 gedachten over “Home sweet home

  1. Juliëtte

    Leuk mama! jij hebt echt heeeeeeeeeeel veel volgertjes.. XD had ik dat maar! maar ik snap het wel… je schrijft echt hele leuke reacties, en bloggies.. ga ik ook doen… ik moet wat meet tijd besteden aan de foto’s op mn blog zetten, en reacties plaatsen.. luf jou!

  2. Marrit

    Een echte meisjeskamer, leuk! Ik vind dat bijzondere blaadje in het doosje zo mooi.
    Oja, je mag me opnemen in jouw sitebar over home sweet home, maar ik zal alleen niet elke week een berichtje plaatsen, want ik heb niet zo’n groot huis…:) Om de 2 weken denk ik, anders ben ik er zo doorheen!
    Deze week wel een HSH op mijn blog!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *