Home sweet home

Over 3 maanden gaan wij verhuizen. Ookal duurt het nog 3 maanden, toch ben ik al stiekem bezig met afscheid nemen van dit huis; het huis met 6 jaar herinneringen.
Ik vind het heerlijk om bezig te zijn (al is het nu alleen nog maar in mijn hoofd) met de inrichting van ons nieuwe Thuis. Deze week in  Home sweet Home mijn zoektocht naar een leuk Retro behangetje voor op de muur achter de bank. Ik struin allerlei sites af op zoek naar HET behangetje maar ik heb het helaas nog niet gevonden. In mijn hoofd heb ik precies wat ik wil maar dat maakt het er niet makkelijker op.

Zoals je ziet ben ik er nog niet helemaal uit….
Moet je voor de lol eens HIER kijken!

Elke maandag een Home sweet home blogje.
Wil je ook meedoen? Laat dan een berichtje achter en dan zet ik je erbij in de sitebar hier op mijn blog.
HIER  kan je lezen over het ontstaan van Home sweet home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *