Home sweet home

Op haar blog I create therefore I am schrijft Jolanda iets waar ik het helemaal mee eens ben!
Namelijk dat door AL het moois dat ik op verschillende blogs zie, ik vaak vergeet de gezelligheid en het fijne gevoel van mijn eigen huis te zien. “Gluren bij de buren” is een grote hobby van mij (waarom denk je anders dat ik een hond heb genomen? 😉 ). Ik kijk met veel interesse bij andere mensen naar binnen om te zien hoe zij leven; hoe zij hun huis ingericht hebben. Héérlijk vind ik dat! Ook kijk ik met veel plezier in woonmagazines om ideetjes op te doen of gewoon om te zien wat “in” of juist “uit” is. Door het fenomeen Bloggen is het nu nog leuker en makkelijker om bij “de buren” te gluren. En ik kan niet ontkennen dat ik vele blogs (en dus het interieur van anderen) bekijk met een lichte steek van jaloezie. Als ik niet oppas raak ik zelfs verveeld van mijn eigen huis en moet ik (meestal eens per maand 😉 ) de neiging onderdrukken om een complete make-over te doen….
Omdat ik me voorgenomen heb om in 2011 méér vriendjes te worden met mezelf (Lees: meer tevreden met wat ik heb en wie ik ben) lijkt het mij leuk om elke maandag een foto te plaatsen van een plekje uit mijn eigen huis en even stil te staan bij mijn eigen plek.

En als jullie dat dan ook doen kan ik tóch stiekem even bij jullie naar binnnen koekeloeren! 

Ik begin deze eerste maandag in het nieuwe jaar met een klein stukje woonkamer…..

Hoe ziet jouw woonkamer er uit?? 
Wil je meedoen? Plaats dan een reactie hieronder mét linkje naar jouw eigen blog.
Volgende week een kijkje in mijn slaapkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *