And the award for beauty goes to….

Ik kreeg een award van haar !

Een award voor mijn blog.
Toch fijn dat mijn schrijfsels gewaardeerd worden…of uberhaupt gelezen worden!
Lieve Daniëla, bedankt!

Bij het krijgen van deze award kreeg ik gratis deze “regeltjes” mee…
Oke, regel 1 had ik automatisch al gedaan..
Regel 2 is ook logisch. Hoe zien mensen anders dat ik iets gewoon heb?
Regel 3….check!
Regel 4 ga ik hieronder proberen. En of het interessant is mag een ieder zelf bepalen.
Regel 5….ik zal 7 mensen benoemen waarvan ik hun blog met plezier lees. Het kán zijn dat diegene al omkomt in de awards maar daar kan ik dan niks aan doen.
7 “facts” about me:
Ik ben Barbara,

Ik heb een superjeugd gehad, ben veilig en tevreden opgegroeid, heb geleerd vertrouwen te hebben in mensen en de wereld om mij heen. Ik hou van mensen; ben een mensenmens. Ik geniet van contact met mensen, hou van gesprekken; ben oprecht geïnteresseerd in een ander, vind het heerlijk om mensen te ontmoeten. Ik ben een positief ingesteld mens; zie altijd de zonnige kant van dingen. Ik ben een spiritueel mens; ben ervan overtuigd dat dingen/gebeurtenissen/ontmoetingen nooit zomaar gebeuren; ik geloof in een groter geheel, ik kijk verder dan mijn eigen neus lang is. Ik kan me verplaatsen in mensen en ik voel dingen feilloos en intuïtief aan. Ik geloof niet in Goed/Fout. Ik hou (teveel) rekening met anderen; ik bekijk dingen van meerdere kanten; heb niet overal en meteen een mening over en vind dat ook niet fijn. Ik laat de dingen liever even in mijn hoofd ronddwalen in plaats van ze meteen op het plankje Goed of Fout te zetten. Ik heb van nature een bepaalde rust over me; die heb ik ook nodig om goed te functioneren;alleen vanuit rust en vanuit mijn innerlijke kracht kan ik de wereld om me heen aan. Ik heb grote behoefte om mijn binnenwereld te delen met anderen; te toetsen aan andere ideeën en meningen, communicatie vind ik belangrijk. Ik ben van nature vrolijk, nuchter; ik ben in staat om dingen heel snel te relativeren, ik ben flexibel en pas me makkelijk aan. Ik kan vergeven. Ik ben aanhankelijk, heb de neiging afhankelijk te zijn, ben soms onzeker over wie ik mag zijn, ben gevoelig (overgevoelig?); heb ruimte nodig, ik kan niet goed tegen hiërarchie, ben allergisch voor Moeten, ik kan niet tegen ruzie; ik ben erg voor de lieve vrede, ik ben ruimdenkend, kan een ander vrijlaten, vind persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Ik ga uit van het positieve in een mens.

Graag wil ik de volgende mensen nomineren voor ook zo’n fijne award!
Jolan
Karin
Liset
Petra
Jane
Daan
Rick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *