What makes me happy!

Weet je wat ik écht lekker vind? Waar ik bijna orgastische neigingen van krijg? Waarbij ik een lichte kreun niet kan onderdrukken als ik het zie…en vooral RUIK? Waar je me heeeeel blij mee kan maken als je indruk wilt maken op me? Waar ik een intens geluksgevoel van krijg?

Van een doos vol met kleurpotloden! De doos zachtjes openmaken…langzaam de geur opsnuiven van het hout….teder met mijn hand over alle kleurtjes glijden……

Vooral veel van dezelfde kleurtinten bijelkaar zorgen voor een kriebel in mijn onderbuik…..Ik word hier ERG hebberig van!

In mijn tekendoos vind je geen potloden zonder punten! Zorgvuldig worden ze geslepen…en met pijn in mijn hart gooi ik het slijpsel uiteindelijk toch maar weg. (Waarom mag je als kind wél puntenslijpsel sparen en op je 37ste niet meer?!)

Ik weet al wat ik aan de Sint ga vragen!

“Er was eens een land….”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *