Ik heb een droom!!!


Kamperen zit mij in het bloed…
Ik kan mij van vroeger alleen maar leuke, fijne en vooral lange kampeervakanties herinneren. Ik vind het dan ook bijna misdadig dat ik gestopt ben met kamperen toen ik zelf kinderen kreeg. Mijn arme kinderen moeten het helaas šŸ˜‰ doen met het huis van opa en oma in het Franse St. Paul Laroche. Heel zielig…hun vakantie doorbrengen op een terrein van 3 hectare, in een stokoude boerderij met privezwembad! ;))) Ze dreigen al met de kindertelefoon….
Na bijna 10 jaar op dezelfde manier mijn vakantie gevierd te hebben begint het te kriebelen…..de kampeerkriebels!
Mijn liefje kent het niet….kamperen. En noemt het, net als heul veul andere kampeerleken: kramperen. Hij “kampeert liever in een hotel met 4 sterren en alles inclusive”! Er valt nog een boel werk te verzetten….
Wij kampeerden vroeger in de voor mede-kampeer-diehards o,zo bekende De Waard tenten!
Gezien het gapende gat wat tussen mij en liefje zit wat betreft kamperen lijkt mij een tent wat hooggegrepen. Ik zie lief nog niet zijn gebakken ei tussen het gras uitvissen omdat het pannetje wĆ©Ć©r omgevallen is…of geduldig zijn koffie opschenken in een thermosfles…of een afwasje doen in te koud water….Nee, mijn liefje is niet vies van een klein beetje luxe! En eerlijk gezegd kijk ik ook niet erg uit naar 3 weken slapen op een luchtbed, een uitgeballanceerde maaltijd uit de schijf van, tegenwoordig 4, in elkaar prutsen voor 5 man op een tweepittertje… of smeken om mooi weer omdat de tent anders zo klam en klef wordt!
Ik heb denk ik een compromis gevonden! (en lief is aardig enthousiast!)
Het is een droom van mij om de bezitter te zijn van een kampeerbusje…een heuse hippiekamper! Het liefst nog in een opzichtige kleur met bloemen erop geschilderd maar als ik daarover begin zakt het enthousiastme bij mijn wederhelft.

Deze kan ik dus uit mijn hoofd zetten:

Ik denk dat lief eerder dit in gedachte heeft:

Ik droom dat DIT onze compromis zal worden….

Dromen zijn er om waar te maken!
Volgend jaar kamperen liefje?

62 gedachten over “Ik heb een droom!!!

 1. Daniela (Daan)

  Gaaaaaf!!!
  Zo wil zelfs ik nog wel kamperen – en dat wil nogal wat zeggen (ik HAAT kamperen) (met kinderen) (nee, met mijn echtgenoot)…

  Gewoon heel erg gaan Law of Attracten, Babs, komt helemaal goed (misschien moet je je lief inruilen…)

 2. sarah

  Wij kamperen met een de waard! Inclusief spagetti-slierten van de grond vissen en de aarde eraf doen…
  Maar…ik zag weleens zo’n echte kamper zoals op de laatste foto met bovenop een De Waard tent!!! Bestaat (of liever bestond misschien).
  Veel voorpret gewenst.

 3. theetijd

  Hahah ook hier komt er zo een compromie aan!
  Manlief heeft het ook niet zo op kramperen.. (voelt heel erg mee met bert Visscher zeg maar hihi)
  Maar met een camper vind hij dan wel weer leuk.. en dan maar trekken..
  Ons plan is volgend jaar.. als we alles rond krijgen. Ik ben benieuwd hoe het allemaal gaat

 4. Madame Moustache

  Heeee, erg herkenbaar. Heb net je blog ontdekt en ben een beetje aan het bladeren. Ik heb een soortgelijke post geschreven op mijn blog. En zijn jullie inmiddels al weggeweest in zo’n VW busje?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.